Fjärrstarta klimat med Volvo Cars-appen*

Med Volvo Cars-appen kan du fjärrstarta klimatanläggningen för att värma upp eller kyla ner bilen till en komfortabel temperatur.
Gå till fliken Px-2037-VOC app icon Home och tryck på Px-2417-VC app climate icon.
Tryck på Starta.
Klimatanläggningen startar och körs i 30 minuter.

Ställa in timer för klimat

En timer kan ställas in så att klimatanläggningen startar automatiskt för att värma upp kupén innan avfärd. Det är möjligt att ha upp till 8 olika timers. Varje timer kan ställas in genom att välja tid och veckodag, och ifall inställningen ska upprepas veckovis.

Timers ställs in från Px-2417-VC app climate icon i fliken Px-2037-VOC app icon Home.

Övriga klimatinställningar

Uppvärmning av förarplatsen, passagerarsätet och ratten1 aktiveras automatiskt vid kallt väder.

1. * Tillval/tillbehör.
  2. 1 Gäller bilar som är utrustade med rattvärme.