Återställa användardata

Återställning av användardata och systeminställningar sker via centerdisplayen.
Inställningar som är möjliga att återställa till standardvärde:
  • appar
  • nätverksinställningar
  • fabriksåterställning

Vid ett ägarbyte bör användardata och systeminställningar återställas till fabriksåterställning.

Återställa inställningar via centerdisplayen

Tryck på iCup-2037-Settings symbol.
Gå vidare till System, Reset options för att återställa önskad inställning.

För att kunna återställa nätverksinställningar eller fabriksåterställa bilen krävs det att användarprofilen Admin är vald.