Klimatreglage

Klimatanläggningens funktioner regleras från fysiska knappar i mittkonsolen, centerdisplayen och klimatreglage bak på tunnelkonsolen*.

Fysiska knappar i mittkonsol

P5-1507–Climate–Physical buttons
  1. P5-Icon red circle 1Knapp för eluppvärmd vindruta* samt max defroster.
  2. P5-Icon red circle 2Knapp för eluppvärmd bakruta och yttre backspeglar.

Klimatknappar i centerdisplay

De allra vanligaste klimatfunktionerna nås alltid längst ner i centerdisplayen.

P6-XC40BEV-2037-Climate–Climate pane
  1. P5-Icon red circle 1Temperaturreglage för förar- och passagerarsidan.1
  2. P5-Icon red circle 2Reglage för eluppvärmt* förar- och passagerarsäte samt eluppvärmd ratt*.

Klimatvy i centerdisplay

Öppna klimatvyn i centerdisplayen genomatt trycka på temperaturknappen längst ner i mitten av centerdisplayen, eller på fläktsymbolen.

Huvudklimat

Under Huvudklimat kan, förutom de klimatfunktioner som alltid nås i centerdisplayen, även övriga huvudklimatfunktioner regleras.

P6-XC40BEV-2037–Climate–Button max defroster

Reglage för max defroster.

P6-XC40BEV-2037-Climate- Button windshield heat

Reglage för eluppvärmd vindruta.

P6-XC40BEV-2037-Climate-Button AC

Reglage för luftkonditionering.

P6-XC40BEV-2037–Climate–Button recirculation

Reglage för luftåtercirkulation.

P6-XC40BEV-2037–Climate–Button rear defroster

Reglage för eluppvärmd bakruta och yttre backspeglar.

P6-XC40BEV-2037-Climate main auto

Knapp för autoreglering av klimat och pilar för luftfördelning.

Parkeringsklimat

Under Parkeringsklimat kan bilens parkeringsklimat regleras.

Inställningar

Under Inställningar kan ytterligare klimatinställningar göras.

Fysiska knappar bak på tunnelkonsol*

Bak på tunnelkonsolen finns fysiska knappar för att reglera sätesvärmen för baksätet.

1. * Tillval/tillbehör.
  2. 1 Om synkronisering av temperatur har deaktiverats visas den aktuella temperaturen både på förar- och passagerarsidan.