Inställningar för Android Auto*

Inställningar för Android-enhet som varit ansluten första gången med Android Auto.

Automatisk start

Tryck på Inställningar i toppvyn.

Tryck på KommunikationAndroid Auto och välj inställning:

• Bocka i rutan – Android Auto startar automatiskt när USB-kabeln ansluts.
  • Bocka ur rutan – Android Auto startar inte automatiskt när USB-kabeln ansluts.

Maximalt 20 stycken Android-enheter kan lagras i listan. När listan är full och en ny enhet ansluts tas den äldsta bort.

För att radera listan måste en fabriksåterställning göras.

Systemvolymer

Tryck på Inställningar i toppvyn.

Tryck på LjudSystemvolymer och gör inställningar för följande:

• Röststyrning
  • Röst för Navigation
  • Ringsignal