Komfort och kontroll med Volvo On Call-app

Volvo On Call-användare har direktkontakt med sin bil via Volvo On Call-appen1.

Det går t.ex. att se om lampor behöver bytas och om spolarvätska behöver fyllas på. Det går att låsa och låsa upp bilen, kontrollera bränslenivån och visa närmaste bensinstation. Även förkonditionering kan ställas in och startas via bilens parkeringsklimat eller funktionen fjärrstart av bil (ERS2).

Volvo On Call-appen uppdateras kontinuerligt. Aktuell information om tillgängliga funktioner för olika bilmodeller finns på volvocars.com/intl/support.

Volvo On Call-appen finns föriOS och Android. Ladda ner den gratisfrån Apple App Store eller Google Play.

1. 1 Kräver att både bil och mobil enhet har mobiltäckning eller annan internetanslutning.
  2. 2 Engine Remote Start är tillgängligt på vissa marknader och modeller.