Hantera meddelande sparat från centerdisplay

Meddelanden som sparats från förar- och centerdisplayerna hanteras i båda fallen i centerdisplayen.
P5-1717-ALL-Settings pane incl contextual
Sparade meddelanden och möjliga val i toppvyn.

Meddelanden som visats i centerdisplayen och som behöver sparas läggs i centerdisplayens toppvy.

Läsa sparat meddelande

Öppna toppvyn i centerdisplayen.
En lista med sparade meddelanden visas. Meddelanden med en pil till höger går att expandera.
Tryck på ett meddelande för att expandera/minimera.
Mer information om meddelandet visas i listan och bilden till vänster i appen visar information om meddelandet i grafisk form.

Hantera sparat meddelande

Vissa meddelanden har en knapp för att t.ex. aktivera/deaktivera en funktion kopplad till meddelandet.

Tryck på knappen för att utföra åtgärden.

Sparade meddelanden i toppvyn raderas automatiskt när bilen stängs av.