Välja förarprofil

När centerdisplayen startas visas vilken förarprofil som är vald högst upp i skärmen. Den förarprofil som användes senast är den som kommer vara aktiv när bilen låses upp nästa gång. Det är möjligt att byta till en annan förarprofil efter att bilen har låsts upp. Om fjärrnyckeln däremot har kopplats till en förarprofil är det denna som väljs vid uppstart.

Det finns två alternativ för att byta till en annan förarprofil.

Alternativ 1:

Tryck på namnet på förarprofilen som visas i centerdisplayens överkant när displayen startas.
En lista på valbara förarprofiler visas.
Välj önskad förarprofil.
Tryck på Bekräfta.
Förarprofilen är vald och systemet laddar in den nya förarprofilens inställningar.
Alternativ 2:
Dra ner toppvyn i centerdisplayen.
Tryck på Profil.
Samma lista som för alternativ 1 visas.
Välj önskad förarprofil.
Tryck på Bekräfta.
Förarprofilen är vald och systemet laddar in den nya förarprofilens inställningar.