Fjärrupplåsning och fjärrlåsning med Volvo On Call*1

Bilen kan fjärrupplåsas via Volvo On Call servicecenter. Den kan också låsas och låsas upp via Volvo On Call-appen.

Fjärrupplåsning via Volvo On Call servicecenter

Om bilens fjärrnyckel har kommit bort eller blivit inlåst i bilen, är det möjligt att fjärrupplåsa bilen inom de närmaste 5 dygnen med hjälp av Volvo On Call servicecenter.

Kontakta Volvo On Call servicecenter (via Volvo On Call-appen eller telefon).
När Volvo On Call servicecenter verifierat bilens ägare eller annan auktoriseradperson med PIN-kod, skickas efter överenskommelse en signal tillbilen om upplåsning.
Tryck lätt en gång på den gummerade tryckplattan undertill på bagageluckans/bakluckans handtag för att låsa upp bilen.
Nu kan samtliga dörrar öppnas normalt.

OBS

Om den gummerade tryckplattan på bagageluckan/bakluckan inte trycks in inom en, av Volvo On Call servicecenter, förutbestämd tid kommerbilen att låsas igen.

OBS

Om bilen står i t.ex. ett parkeringsgaragekan fjärrupplåsningsfunktionen eventuelltvara begränsad p.g.a. dålig mottagning.

Låsning och upplåsning via Volvo On Call-app

Status för samtliga dörrar och fönster visas.Föraren kan låsa och låsa upp bilen på håll i fem dygn efter att bilen har låsts. Av säkerhetsskäl krävs lösenordet för ditt Volvo ID när bilen låses upp via Volvo On Call-appen.

1. * Tillval/tillbehör.
  2. 1 Tillgängliga tjänster varierar beroende på marknad.