Reglera temperatur för framsäte1

Temperaturen kan ställas in på önskat gradtal2 för framsätets klimatzoner.
P5-1507–Climate–Buttons temperature
Temperaturknappar i klimatraden3, 2.
Tryck på vänster respektive höger sidas temperaturknapp i klimatraden i centerdisplayen för att öppna reglaget.
P5-1507–Climate–Temperature regulation
Temperaturreglaget4, 2.

Reglera temperaturen genom att antingen:

• dra i reglaget till önskad temperatur, eller
  • trycka på +/ för att höja/sänka temperaturen stegvis.
Temperaturen ändras och knappen visar inställd temperatur2.

OBS

Det går inte att påskynda uppvärmningen/nedkylningen genom att välja högre/lägre temperatur än den som egentligen önskas.
  1. 1 För 2-zonsklimat även baksäte.
  2. 2 Med manuell klimatreglering visas inte inställt gradtal utan istället en gradlös skala.
  3. 3 Med 1-zonsklimat finns temperaturknappen till höger om mittknappen.
  4. 4 Med 1-zonsklimat är reglaget horisontellt istället för vertikalt.