Visa färddata i förardisplayen

Färddatorns registrerade och beräknade värden kan visas i förardisplayen.

Värdena lagras i en färddatorapp. Via appmenyn är det möjligt att välja vilken information som förardisplayen ska visa.

P5-1717-ALL-Trip computer navigation in driver display
Öppna och navigera i appmenyn1 med rattens högra knappsats.
  1. P5-Icon red circle 1Appmeny
  2. P5-Icon red circle 2Vänster/höger
  3. P5-Icon red circle 3Upp/ned
  4. P5-Icon red circle 4Bekräfta

Öppna appmenyn i förardisplayen genom att trycka (1).

(Det går inte att öppna appmenyn samtidigt som det finns ett okvitterat meddelande i förardisplayen. Meddelandet måste först bekräftas med ett tryck på O-knappen (4) innan appmenyn kan öppnas.)

Navigera till färddatorappen åt vänster eller höger med (2).
De fyra översta menyraderna visar uppmätta värden för trippmätare TM. Nästa fyra menyrader visar uppmätta värden för trippmätare TA. Stega uppåt eller nedåt i listan med (3).

Stega längre ned till alternativknapparna för att välja vilken information som ska visas i förardisplayen:

• Vägmätare
  • Körsträcka till tom tank
  • Turist (alternativ hastighetsmätare)
  • Körsträcka för trippmätare TM, TA, eller ingen visning av körsträcka
  • Momentan bränsleförbrukning, medelförbrukning för TM eller TA, alternativt ingen visning av bränsleförbrukning

Markera eller avmarkera ett val med O-knappen (4). Ändringen genomförs direkt.

1. 1 Bilden är schematisk – detaljer kan variera beroende på bilmodell.