Sätta dit och ta bort insynsskydd*

I utfällt läge förhindrar insynsskyddet och den bakre täckskivan insyn i lastutrymmet.

Sätta dit insynsskydd

P5-1717-XC60-Load cover installation
P5-Icon red arrow 1

För in det ena av insynsskyddets ändstycken i försänkningen i sidopanelen i lastutrymmet.

P5-Icon red arrow 2

För sedan in det andra ändstycket i försänkningen i sidopanelen på motsatta sidan.

P5-1617-V90-load cover front flap

Se till att den främre täckskivan är riktad nedåt bakom ryggstöden innan kassetten sätts på plats.

P5-Icon red arrow 3

Tryck ned ändstycket på båda sidorna – ett i taget.

När ett klickljud hörs och den röda markeringen på respektive ändstycke försvunnit sitter insynsskyddet fast – kontrollera att det sitter fast ordentligt.

Ditsättning av bakluckans täckskiva

P5-1717-XC60-Load cover tailboard

En täckskiva ska vara monterad på bakluckan vid användning av insynsskyddet.

P5-1746-XC60-Installing load cover tail board step 1

Vänd täckskivan åt rätt håll med skruvsidan nedåt och styr in pinnen i fästet på bakluckans ena sida.

Kläm ihop täckskivan något för att underlätta instyrningen av pinnen i motsvarande fäste på andra sidan.
P5-1746-XC60-Installing tail board step 2

Tryck in de två övre clipsen i respektive uttag i bakluckan så att de klickar fast.

Ta bort insynsskydd

I infällt läge:
Tryck in knappen på ett av det infällda insynskyddets ändstycken och lyft ur den änden.
Vinkla upp/ut skyddet försiktigt.
Det andra ändstycket lossar då automatiskt och skyddet går att lyfta ut ur lastutrymmet.

Borttagning av bakluckans täckskiva

Om insynsskyddet inte ska användas kan den bakre täckskivan tas bort.

P5-1746-XC60-Removal of tailboard step 1

Dra täckskivans övre clips rakt ut från bakluckan.

P5-1746-XC60-Removal of tailboard step 2

Dra försiktigt loss täckskivan från fästet i bakluckans ena sida, och sedan från den andra sidan. Kläm eventuellt ihop täckskivan något för att få den mer flexibel och underlätta borttagningen.