Lägga till och redigera tidsinställning för förkonditionering*

Förkonditioneringens timer kan hantera upp till 8 tidsinställningar.

Lägga till tidsinställning

Öppna klimatvyn i centerdisplayen.
Välj fliken Parkering.
Tryck på Timers.
Tryck på Lägg till ny timer.

OBS

Det är inte möjligt att lägga till en tidsinställning om det redan finns 8 inställningar för timern. Ta bort en tidsinställning för att kunna lägga till en ny.
Ställ in tidpunkt för en eller flera veckodagar. Aktivera/deaktivera upprepning genom att trycka för Upprepa varje vecka.
Tryck på Ställ in timer.
Tidsinställningen läggs till i listan och aktiveras.

Varning

Använd inte förkonditionering1:

• Inomhus i oventilerade utrymmen. Avgaser avges om värmaren startar.
  • På platser med brännbart eller lättantändligt material i närheten. Bränsle, gaser, högt gräs, sågspån o.s.v. kan antändas.
  • När det finns risk för att värmarens avgasrör är blockerat. T.ex. hög snö i främre högra hjulhuset kan förhindra värmarens ventilation.

Tänk på att förkonditioneringen kan startas av en timer som ställts in långt i förväg.

Redigera tidsinställning

Öppna klimatvyn i centerdisplayen.
Välj fliken Parkering.
Tryck på den tidsinställning som ska ändras.
Ett popup-fönster visas.
Redigera tidsinställningen på samma sätt som under rubriken "Lägga till tidsinställning" ovan.
  1. * Tillval/tillbehör.
  2. 1 Gäller bränsledriven värmare.