Klimatreglage

Klimatanläggningens funktioner regleras från fysiska knappar i mittkonsolen, centerdisplayen och klimatreglage bak på tunnelkonsolen*.

Fysiska knappar i mittkonsol

P5-1507–Climate–Physical buttons
  1. P5-Icon red circle 1Knapp för eluppvärmd vindruta* samt max defroster.
  2. P5-Icon red circle 2Knapp för eluppvärmd bakruta och yttre backspeglar.

Klimatknappar i centerdisplay

De allra vanligaste klimatfunktionerna nås alltid längst ner i centerdisplayen.

P6-XC40BEV-2037-Climate–Climate pane
  1. P5-Icon red circle 1Temperaturreglage för förar- och passagerarsidan.1
  2. P5-Icon red circle 2Reglage för eluppvärmt* förar- och passagerarsäte samt eluppvärmd ratt*.

Klimatvy i centerdisplay

Öppna klimatvyn i centerdisplayen genomatt trycka på temperaturknappen längst ner i mitten av centerdisplayen eller på fläktsymbolen.

Huvudklimat

Under Huvudklimat kan, förutom de klimatfunktioner som alltid nås i centerdisplayen, även övriga huvudklimatfunktioner regleras.

P6-XC40BEV-2037–Climate–Button max defroster

Reglage för max defroster.

P6-XC40BEV-2037-Climate- Button windshield heat

Reglage för eluppvärmd vindruta.

P6-XC40BEV-2037-Climate-Button AC

Reglage för luftkonditionering.

P6-XC40BEV-2037–Climate–Button recirculation

Reglage för luftåtercirkulation.

P6-XC40BEV-2037–Climate–Button rear defroster

Reglage för eluppvärmd bakruta och yttre backspeglar.

P6-XC40BEV-2037-Climate main auto

Knapp för autoreglering av klimat och pilar för luftfördelning.

Parkeringsklimat

Under Parkering kan bilens parkeringsklimat regleras.

Inställningar

Under iCup-2037-Icon three dots horizontal kan ytterligare klimatinställningar göras.

Fysiska knappar bak på tunnelkonsol*

Bak på tunnelkonsolen finns fysiska knappar för att reglera sätesvärmen för baksätet.

1. * Tillval/tillbehör.
  2. 1 Om synkronisering av temperatur har deaktiverats visas den aktuella temperaturen både på förar- och passagerarsidan.