Koppla från Bluetooth-ansluten telefon

Det är möjligt att koppla från en Bluetooth-ansluten telefon och den kommer då inte längre vara ansluten till bilen.
  • När telefonen är utom räckhåll från bilen kopplas den automatiskt ifrån. Om frånkopplingen sker under pågående samtal kommer samtalet fortsätta i telefonen.
  • Det är även möjligt att koppla från telefonen genom att manuellt deaktivera Bluetooth.

Koppla från via centerdisplayen

Tryck på inställningar iCup-2037-Settings symbol längst ner i displayen.
Tryck på Anslutningar.
Under Bluetooth, tryck på raden med telefonens namn för att koppla bort både telefoni och media.
Telefonen är inte längre ansluten till bilen.

Det går också att välja om telefonen ska vara ansluten som endast telefon- eller mediaenhet genom att trycka på respektive ikon.