Använda Android Auto*

För att att använda appen Android Auto måste telefonen vara ansluten till bilens USB-ingång.

Första gången en Android ansluts

Anslut Android-telefonen till USB-ingången. I de fall det finns två USB-ingångar ska den med vit ram runt ingången användas.
Läs informationen i popup-fönstret och tryck sedan på OK.
Tryck på Android Auto i appvyn.
Läs villkoren och tryck sedan på Acceptera för att ansluta.
Delvyn med Android Auto öppnas och kompatibla appar visas.
Tryck på önskad app.
Appen startas.

Tidigare ansluten Android

Anslut telefonen till USB-ingången.
Om inställning för automatisk start är vald – namnet på telefonen visas.
Tryck på telefonnamnet – delvyn med Android Auto öppnas och kompatibla appar visas.
Om inställning för automatisk start inte är vald – öppna appen Android Auto från appvyn.
Delvyn med Android Auto öppnas och kompatibla appar visas.
Tryck på önskad app.
Appen startas.

Android Auto körs i bakgrunden om en annan app startas i samma delvy. För att åter visa Android Auto i delvyn – tryck på Android Auto-ikonen i appvyn.