Starta och stänga av klimatkomfort vid parkering

Behållande av klimatkomfort upprätthåller klimatet i kupén efter körning. Funktionen kan direktstartas från centerdisplayen.
P5-1507-Icon-settings-climate
Öppna klimatvyn i centerdisplayen genom att trycka på symbolen mitt på klimatraden.
Välj fliken Parkeringsklimat.
Tryck på Behåll klimatkomfort.
Behållande av klimatkomfort startas/stängs av och knappen lyses upp/släcks.

OBS

Det går inte att starta behållande av klimatkomfort om det inte finns tillräckligt med restvärme i motorn för att upprätthålla kupéklimatet, eller om yttertemperaturen är över ca20°C (68°F).

OBS

Behållande av klimatkomfort stängs av om bilen låses utifrån för att inte använda restvärme i onödan. Funktionen är tänkt att användas för att behålla klimatkomfort när förare eller passagerare är kvar i bilen.