Stänga av Farthållare

Farthållaren (Cruise Control – CC) kan stängas av.
P5-1507-CC rattknappar-2
Funktioners knappar och symboler1.

För att stänga av Farthållaren:

Tryck på rattknapp P5-1507-Symbol 5x3,5-CC rattknapp Centrum-V (2).
Farthållaren försätts i beredskapsläge.
Tryck på rattknapp ◀ (1) eller ▶ (3) för att skifta till annan funktion.
Förardisplayens symbol för Farthållare P5-15w07-Shift cruise (4) slocknar – därmed raderas den inställda/lagrade hastigheten.
Tryck på rattknapp P5-1507-Symbol 5x3,5-CC rattknapp Centrum-V (2) igen.
En annan funktion aktiveras.

OBS

I bil utrustad med Adaptiv farthållare* är det möjligt att skifta mellan Farthållare och Adaptiv farthållare – se rubrik "Skifta mellan CC och ACC".
  1. 1 OBS! Bilden är schematisk – detaljer kan variera beroende på bilmodell.
  2. * Tillval/tillbehör.