Hantera telefonsamtal

Samtalshantering i bilen för en Bluetooth-ansluten telefon.
P5/P6-1746-Phone ongoing call
Generisk illustration.

Ringa telefonsamtal

Öppna delvyn för telefon.
Välj att ringa från samtalshistoriken, ange nummer med knappsatsen eller via kontaktlistan. I kontaktlistan är det möjligt att söka eller bläddra. Tryck på P5–1507–Phone-Favorite star i kontaktlistan för att placera en kontakt under Favoriter.
Tryck på P5–1507–Symbol-Phone-call för att ringa.
Tryck på P5/P6-1746-Symbol-Finish phone call för att avsluta samtalet.

Det är även möjligt att ringa från samtalshistoriken via appmenyn som nås från rattens högra knappsats P5–1507–App-menu button.

Ringa flerpartssamtal

Under pågående samtal:
Tryck på Lägg till samtal.
Välj att ringa från samtalshistoriken, favoriter eller kontaktlistan.
Tryck på en post/rad i samtalshistoriken alternativt P5–1507–Symbol-Phone-call för kontakten i kontaktlistan.
Tryck på Byt samtal för att skifta mellan parterna.
Tryck på P5/P6-1746-Symbol-Finish phone call för att avsluta pågående samtal.

Gruppsamtal

Under pågående flerpartssamtal:
Tryck på Slå ihop samtal för att slå samman pågående flerpartssamtal.
Tryck på P5/P6-1746-Symbol-Finish phone call för att avsluta samtalet.

Inkommande telefonsamtal

Inkommande telefonsamtal visas i förardisplayen och centerdisplayen. Hantera samtalet med rattens högra knappsats eller centerdisplayen.

Tryck på Svara/Avböj.
Tryck på P5/P6-1746-Symbol-Finish phone call för att avsluta samtalet.

Inkommande telefonsamtal under pågående samtal

Tryck på Svara/Avböj.
Tryck på P5/P6-1746-Symbol-Finish phone call för att avsluta samtalet.

Privat samtal

Under pågående samtal, tryck på Privat samtal och välj inställning:

• Växla till mobiltelefon – handsfree-funktionen kopplas ifrån och samtalet fortsätter i mobiltelefonen.
  • Fokus förare – mikrofonen i taket på passagerarsidan stängs av och samtalet fortsätter med bilens handsfree-funktion.