Ange resmål med intressepunkt

Ett resmål kan anges på olika sätt i navigationssystemet* – att ange en intressepunkt (POI1) är ett av dem.

När kartan visas, expandera verktygsfältet med nedåtpilen på vänster sida och tryck på Mål.

P5-1717-Navigation, set destination symbol
Kartbilden skiftar till fritextsökning.
Tryck på POI.

Tryck på önskat filter (vissa alternativ visas endast vid angivet mål eller delmål):

• Nära bilen
  • Nära resmålet
  • Nära delmål
  • Längs rutt
  • Runt punkt på kartan
Leta upp och välj önskad intressepunkt.
Informationskortet visas.
Välj Starta navigation eller Ange som delmål.

Många POI (t.ex. restauranger) har underkategorier (t.ex. snabbmat).

I inställningarna för karta går det att ändra vilka POI som ska visas på kartan. Den inställningen påverkar inte sökning av POI som resmål – även bortvalda POI visas här som alternativa resmål.

Vissa POI visas på kartan först från och med skala 1 km (1 mile).

OBS

• Symbol för en POI, antal och varianter av POI varierar mellan olika marknader.
  • I samband med uppdatering av kartdata kan symboler tillkomma och andra försvinna – i menysystemet kan samtliga symboler för aktuellt kartsystem alltid bläddras fram.
  1. * Tillval/tillbehör.
  2. 1 Point of Interest