Ställa in hastighetsbegränsning för Care Key

Hastighetsbegränsningen för Care Key ställs in i centerdisplayen.
Hastighetsbegränsningen för Care Key kan endast ställas in från en profil som har administrativa rättigheter. För att nå inställningarna:
Tryck på iCup-2037-Settings symbol i centerdisplayen.
Välj Profiler.
Välj Care key.
Aktivera Hastighetsbegränsning och välj önskad maxhastighet1.
Hastighetsbegränsningen är aktiverad när bilen används med Care Key.

Bilen behöver låsas upp med en nyckel utan begränsning för att det ska vara möjligt att deaktivera funktionen. Hastighetsbegränsningen för Care Key kan deaktiveras via inställningar i centerdisplayen. Därefter kan Care Key användas som en vanlig nyckel.

Indikering i förardisplay

En aktiv hastighetsbegränsning indikeras i förardisplayen med en symbol samt meddelandet Hastighetsbegränsning kan ej överskridas, Care Key används. En gul streckad linje på hastighetsmätaren visar den aktuella hastighetsbegränsningen.

SymbolInnebörd
PX-2222-Care Key speed limit symbol
Hastighetsbegränsning är aktiv.
  1. 1 Möjligt intervall är 50-150 km/h (30-95 mph), med ett stegintervall på 10 km/h (5 mph).