Hantera hastighet för Fartbegränsaren

Fartbegränsaren (Speed Limiter – SL) kan ställas in på olika hastigheter.
P5-1546-SL rattknappar-1
Funktioners knappar och symboler.
Ändra lagrad maxhastighet med korta eller långa tryck på rattknapp P5-1507-Symbol 5x3,5-CC rattknapp + (1) eller (3):
  • För att justera +/– 5 km/h (+/– 5 mph): använd korta tryck – varje tryck ger +/– 5 km/h (+/– 5 mph).
  • För att justera +/– 1 km/h (+/– 1 mph): håll knappen intryckt och släpp när förardisplayens markering (4) är vid önskad maxhastighet.
Senast gjorda tryck lagras i minnet.