Låsa/låsa upp från insidan

Dörrar och baklucka kan låsas och låsas upp inifrån med framdörrarnas centrallåsreglage. Bakdörrarnas låsreglage* låser respektive bakdörr.

Centrallås

P5-1507 Central locking front door
Knapp för låsning/upplåsning i framdörr med indikeringslampa.
Tryck på P5-1507 Central locking icon - lock-knappen för att låsa medan P5-1507 Central locking icon - unlock-knappen låser upp.

Upplåsning

Tryck på P5-1507 Central locking icon - unlock-knappen för att låsa upp samtliga sidodörrar och baklucka.
Dra ut någon av sidodörrarnas öppningshandtag och släpp.
Dörren är upplåst och öppnad.

Ett långt tryck på P5-1507 Central locking icon - unlock-knappen öppnar alla sidorutor samtidigt – även kallat genomvädringsfunktion1.

Låsning

Tryck på P5-1507 Central locking icon - lock-knappen – båda framdörrarna måste vara stängda.
Samtliga dörrar och baklucka är låsta.

Ett långt tryck på P5-1507 Central locking icon - lock-knappen stänger alla sidorutor samt panoramataket* samtidigt.

Låsknapp* bakdörrar

P5-1507 Central locking rear door
Knapp för låsning i bakdörr med indikeringslampa.

Bakdörrarnas låsknapp låser enbart respektive bakdörr.

För att låsa upp dörren:
Dra i öppningshandtaget – dörren är upplåst och öppnad.

Automatisk låsning

Då bilen börjar rulla låses dörrar och baklucka automatiskt.
Tryck på Inställningar i toppvyn i centerdisplayen.
Tryck på My CarLåsning.
Välj Automatisk låsning av dörrar
Hjälptexten Dörrar och baklucka låses vid körning visas och dörrar och baklucka låses automatiskt.
  1. * Tillval/tillbehör.
  2. 1 Används t.ex. för att snabbt kunna vädra ur bilen vid varm väderlek.