Autoreglera klimatet

Med autoreglerat klimat styrs flera klimatfunktioner automatiskt av klimatanläggningen.

Autoregleringen styr automatiskt luftåtercirkulationen, luftkonditioneringen och luftdistributionen.

P5-1507–Climate–Button AUTO
Autoregleringsknappen i klimatvyn.
Öppna klimatvyn i centerdisplayen.

Tryck kort eller långt på AUTO.

Temperatur och fläktnivå ändras beroende av kort eller långt tryck:
  • Kort tryck – återställs till tidigare inställningar för autoreglerat klimat.
  • Långt tryck – ändras till standardinställningar: 22 °C/72 °F och nivå 3 (nivå 2 i baksätet).
Autoreglering av klimatet aktiveras/deaktiveras och knappen lyses upp/släcks.