Reglera temperaturen

Temperaturen kan ställas in separat för vänster och höger sida och separat för fram- och baksäte.

Reglera temperatur för framsäte

P5-1507–Climate–Buttons temperature
Temperaturknappar i klimatraden.
Tryck på vänster respektive höger sidas temperaturknapp i klimatraden i centerdisplayen för att öppna reglaget.
P5-1507–Climate–Temperature regulation
Temperaturreglaget.

Reglera temperaturen genom att antingen:

• dra i reglaget till önskad temperatur, eller
  • trycka på +/ för att höja/sänka temperaturen stegvis.
Temperaturen ändras och knappen visar inställd temperatur.

Synkronisera temperaturen

P5-1507–Climate–Buttons temperature synchronisation
Synkroniseringsknapp på förarsidans temperaturreglage.
Tryck på förarsidans temperaturknapp i klimatraden i centerdisplayen för att öppna reglaget.
Tryck på Synkronisera temperatur.
Temperaturen för samtliga zoner i bilen synkroniseras med förarsidans inställda temperatur och synkroniseringssymbolen visas vid temperaturknappen.

Synkroniseringen upphör genom ytterligare ett tryck på Synkronisera temperatur eller genom att ändra passagerarsidans eller baksätets temperaturinställningar.

Reglera temperatur för baksäte

Från framsätet

P5-1507–Climate–Buttons temperature rear
Temperaturknappar i fliken Bakre klimat i klimatvyn.
Öppna klimatvyn i centerdisplayen och välj fliken Bakre klimat.
Tryck på vänster respektive höger sidas temperaturknapp för att öppna reglaget.
P5-1507–Climate–Temperature regulation rear
Temperaturreglaget.

Reglera temperaturen genom att:

• dra i reglaget till önskad temperatur
  • trycka på +/ för att höja/sänka temperaturen stegvis.
Temperaturen ändras och knappen visar inställd temperatur.

Från baksätet

P5-1507–Climate–Rear climate controls temperature
Temperaturreglage på klimatpanelen bak på tunnelkonsolen.
Tryck på vänster respektive höger sidas </>-knappar på tunnelkonsolens klimatpanel för att sänka/höja temperaturen stegvis.
Temperaturen ändras och skärmen i klimatpanelen visar inställd temperatur.

OBS

Det går inte att påskynda uppvärmningen/nedkylningen genom att välja högre/lägre temperatur än den som egentligen önskas.