Reglera fläktnivån

Fläkten kan ställas in på fem olika automatiska fläktnivåer samt Off och Max. Fläktnivån kan ställas in separat för fram- och baksäte.

Reglera fläktnivå för framsäte

P5-1507–Climate–Buttons fan
Fläktreglageknapparna i klimatvyn.
Öppna klimatvyn i centerdisplayen.
Tryck på önskad fläktnivå, Off, 15 eller Max.
Fläktnivån ändras och knapparna för vald nivå lyses upp.

Viktigt

Om fläkten är helt avstängd kopplas luftkonditioneringen inte in vilket ger risk för imbildning på rutornas insidor.

Reglera fläktnivå för baksäte

Från framsätet

P5-1507–Climate–Buttons fan rear
Fläktreglageknapparna i fliken Bakre klimat i klimatvyn.
Öppna klimatvyn i centerdisplayen och välj fliken Bakre klimat.

Tryck på önskad fläktnivå, 15.

Andra och tredje sätesradens* fläktnivå kan stängas av genom att trycka på Andra radens klimat.

Tredje sätesradens fläktnivå följer andra sätesradens, men kan stängas av separat genom att trycka på Tredje radens klimat.

Fläktnivån ändras och knapparna för vald nivå lyses upp.

Från baksätet

P5-1507–Climate–Rear climate controls fan
Fläktreglage på klimatpanelen bak på tunnelkonsolen.
Tryck på önskad fläktnivå, Off eller 15 på tunnelkonsolens klimatpanel.
Fläktnivån ändras och knapparna för vald nivå lyses upp.

OBS

Fläktnivån för baksätet går inte att ställa in om fläktnivån för framsätet är i läge Off.

OBS

Klimatanläggningen anpassar automatiskt utifrån behov luftflödet inom vald fläktnivå, vilket innebär att fläkthastigheten kan ändras trots att fläktnivån är den samma.