Aktivera/deaktivera luftkonditioneringen

Luftkonditioneringen kyler ner och avfuktar inkommande luft vid behov.

Aktivera/deaktivera huvudluftkonditionering

P5-1507–Climate–Button AC
Luftkonditioneringsknappen i klimatvyn.
Öppna klimatvyn i centerdisplayen.
Tryck på AC.

Luftkonditioneringen aktiveras/deaktiveras och knappen lyses upp/släcks.

När luftkonditioneringen är aktiverad styr klimatanläggningen automatiskt start och avstängning utifrån behov.

OBS

Stäng alla sidofönster och panoramataket* för att luftkonditioneringen ska fungera optimalt.

OBS

Det är inte möjligt att aktivera luftkonditioneringen när fläktreglaget är i läge Off.

Aktivera/deaktivera tredje sätesradens luftkonditionering*

P5-1507–Climate–Button rear AC
Luftkonditioneringsknappen i fliken Bakre klimat i klimatvyn.
Öppna klimatvyn i centerdisplayen och välj fliken Bakre klimat.
Tryck på Tredje radens klimat.
Luftkonditioneringen aktiveras/deaktiveras och knappen lyses upp/släcks.

OBS

Det är inte möjligt att aktivera tredje sätesradens luftkonditionering om huvudluftkonditioneringen är deaktiverad eller andra sätesradens klimat är deaktiverat.