Använda TV:n*1

Starta TV:n

Öppna appen TV från appvyn.
Välj en kanal.

Ändra eller sök efter TV-kanaler

TV:n söker automatiskt efter de kanaler med bäst mottagning.

Ändra listan över synliga kanaler

Tryck på Bibliotek
Välj uppspelning från TV-kanaler, Favoriter eller Genrer.
Välj önskad kanal.

Ändra kanal ifrån vald lista

Tryck på <> under centerdisplayen eller på knappsatsen på ratten.
Förflyttning sker ett steg i vald uppspelningslista

Det går även att byta via centerdisplayen.

Favoriter

En TV-kanal kan sparas som en Favorit:
Tryck på P5–1507–Phone-Favorite star för att lägga till/ta bort en kanal i favoritlistan.

TV-guide

Det finns en programguide med information om TV-program upp till 48 timmar.
Tryck på Guide för att visa information om TV-program.

OBS

Om bilen förflyttas inom landet, exempelvis från stad till stad, är det inte säkert att Favoriter är tillgängliga då frekvensen kan ha ändrats.

Ändra format av TV-bilden

Genom att trycka på Bildformat är det möjligt att välja vilket format TV-bilden ska visas i.

1. Auto - TV-bilden visas i det bildformat som sänds ut.
  2. Autojustering - TV-bilden maximeras utan bildbeskärning.

Inställningar för TV

Det är möjligt att göra vissa inställningar både i toppvyn eller när TV-tittande sker i fullskärmsläge.

Med videospelaren i fullskärmsläge eller genom att öppna toppvyn och trycka på InställningarMediaTV kan följande justeras:

• Standardspråk för undertext
  • Standardspråk för ljud

OBS

Systemet stödjer endast TV-sändningar i länder som sänder MPEG-2 eller MPEG-4 och följer DVB-T/T2 standard. Systemet stödjer inte analoga sändningar.
  1. * Tillval/tillbehör.
  2. 1 Gäller vissa marknader.