Redigera förarprofil

Det är möjligt att byta namn på de olika förarprofilerna som används i bilen.
P5-16w17-All - Edit profile

Alla typer av ändringar av förarprofiler görs från toppvyn i centerdisplayen – InställningarSystemFörarprofil.

Ändra namn på förarprofil

Ändra namn på en förarprofil med utgångspunkt från fönstret Förarprofil:
Tryck på Redigera profil.
En meny visas där det är möjligt att redigera profilen.
Tryck i rutan Profilnamn.
Ett tangentbord blir synligt och namnet är möjligt att ändra. Tryck på P5-Symbol close keypad för stänga tangentbordet.
Spara namnändringen genom att trycka Bakåt/Stäng.
Namnet har nu ändrats.

OBS

Ett profilnamn kan inte börja med mellanslag, då kommer profilnamnet inte att sparas

Återställa inställningar i förarprofiler

Inställningar som har sparats till en eller flera förarprofiler kan återställas om bilen står stilla.

OBS

Global återställning är möjlig endast när bilen är stillastående.
Tryck på Inställningar i toppvyn.
Tryck på SystemGlobal återställningÅterställ personliga inställningar.
Välj något av alternativen Återställ för aktiv profil, Återställ för alla profiler eller Avbryt.