Aktivera/deaktivera luftåtercirkulationen

Luftåtercirkulationen utestänger dålig luft, avgaser etc. från kupén, genom att ingen luft från utsidan sugs in i bilen.
P5-1507–Climate–Button recirculation
Luftåtercirkulationssknappen i klimatvyn.
Öppna klimatvyn i centerdisplayen.
Tryck på Recirc.
Luftåtercirkulationen aktiveras/deaktiveras och knappen lyses upp/släcks.

Viktigt

Om luften i bilen återcirkuleras för länge finns risk för imbildning på rutornas insidor.

OBS

Det är inte möjligt att aktivera luftåtercirkulationen när max defroster är aktiverad.

Aktivera/deaktivera timer för luftåtercirkulationen

Det är möjligt att ställa in om en timer för luftåtercirkulationen ska vara aktiverad/deaktiverad. Med timer aktiverad stängs luftåtercirkulationen automatiskt av efter 20 minuter.

Tryck på Inställningar i toppvyn i centerdisplayen.
Tryck på Klimat.
Välj Återcirkulationstimer för att aktivera/deaktivera timer för luftåtercirkulationen.