Aktivera och deaktivera tredje sätesradens klimat*

Luftkonditioneringen kyler ner och avfuktar inkommande luft vid behov.
P5-1507–Climate–Button rear AC
Luftkonditioneringsknappen i fliken Bakre klimat i klimatvyn.
Öppna klimatvyn i centerdisplayen och välj fliken Bakre klimat.
Tryck på Tredje radens klimat.
Luftkonditioneringen aktiveras/deaktiveras och knappen lyses upp/släcks.

OBS

Tredje sätesradens luftkonditionering aktiveras automatiskt om någon tar på ett bälte i tredje sätesraden.

Det är inte möjligt att manuellt aktivera tredje sätesradens luftkonditionering om huvudluftkonditioneringen är deaktiverad eller andra sätesradens klimat är deaktiverat.