Justera nackskydd i andra sätesraden

Reglera mittplatsens nackskydd efter passagerarens längd. Fäll ytterplatsernas nackskydd* för att förbättra sikten bakåt.

Justering av nackskydd mittplats

P5-1507- Fold up headrest

Mittplatsens nackskydd ska regleras efter passagerarens längd så att det om möjligt täcker hela bakhuvudet. Skjut det manuellt uppåt efter behov.

P5-1507-2nd seat row-Adjust headrest center back

För att få ner skyddet måste knappen (placerad i mitten mellan ryggstödet och nackskyddet, se bild) tryckas in samtidigt som nackskyddet trycks ner försiktigt.

Varning

Mittplatsens nackskydd skall vara i sitt nedersta läge när mittplatsen inte används. När mittplatsen används skall nackskyddet vara korrekt justerad till passagerarens längd så att det om möjligt täcker hela bakhuvudet.

Elektrisk nedfällning av yttre nackskydd baksäte*

P5-1507-2nd seat row-Automatic folding down headrest back

De yttre nackskydden kan fällas via centerdisplayens funktionsvy. Fällning av nackskydd går att göra i tändningsläge 0.

P5-1507-Head rest fold-symbol funktionsvyn

Tryck på knappen Fäll nackstöd för att aktivera/deaktivera fällning.

För tillbaka nackskyddet manuellt tills ett klickljud hörs.

Varning

Fäll inte ner de yttre nackskydden om det finns passagerare på någon av de platserna i baksätet.

Varning

Nackskydden ska vara i låst läge efter uppfällning.

Varning

Nackskydden på ytterplatserna i andra sätesraden måste alltid vara uppfällda då tredje sätesraden* har passagerare.