Laddstatus i bilens förardisplay

I förardisplayen visas statusen för laddningen med både bild och text. Informationen visas så länge förardisplayen är igång.
BildMeddelandeInnebörd
P5-15w19-XC90H - Image in DIM - battery charging
Fulladdad: [Tid] visas tillsammans med en animation med blått pulserande ljus genom laddkabeln.Laddning pågår och en ungefärlig tid för när batteriet beräknas vara fulladdat visas.
P5-15w19-XC90H - Image in DIM - battery fully charged
Texten Fulladdad visas. En bild över bilen visas med en LED-indikator vid laddintaget som lyser grönt.Batteriet är fulladdat.
P5-15w19-XC90H - Image in DIM - Charging warning
Texten Laddningsfel visas. LED-indikatorn vid laddintaget lyser rött.

Ett fel har uppstått, kontrollera anslutningen av laddkabeln mot bilens laddintag och mot 230 V-uttaget1 (växelström).

OBS

Om förardisplayen inte används på en stund släcks den ner. Aktivera displayen igen genom att antingen
  • trycka ner bromspedalen,
  • öppna en av dörrarna eller
  • försätta bilen i tändningsläge I genom att vrida START-vredet medurs och släppa.
  1. 1 Spänningen i uttaget kan variera beroende på marknad.