Meddelanden för City Safety

Ett antal meddelanden gällande City Safety kan visas i förardisplayen.
Följande tabell visar några exempel.
MeddelandeInnebörd

City Safety

Automatiskt ingrepp

När City Safety bromsar eller har gjort en automatisk inbromsning, kan en eller flera av förardisplayens symboler tändas kombinerat med att ett textmeddelande visas.

City Safety

Nedsatt funktionalitet Service erfordras

Systemet fungerar inte som det ska. En verkstad bör kontaktas – en auktoriserad Volvoverkstad rekommenderas.

Ett textmeddelande kan släckas med ett kort tryck på P5–1507–Symbol-OK button-knappen, belägen i centrum på rattens högra knappsats.

Om ett meddelande kvarstår: Kontakta verkstad – en auktoriserad Volvoverkstad rekommenderas.