Programmera maxöppning för elmanövrerad baklucka*

Anpassa bakluckans öppningsläge till låg takhöjd.
Ställa in maxöppning:
Öppna bakluckan – stanna den i önskad öppningsposition.

OBS

Det är inte möjligt att programmera för lägre öppningsläge än halvöppen baklucka.
Tryck in P5-1507 Power Operated Tailgate - close only button-knappen på bakluckans undersida i minst 3 sekunder.
Två korta signaler ljuder och den lagrade positionen är därmed sparad.
Återställning av maxöppning:
För bakluckan manuellt till dess högsta möjliga position – tryck in P5-1507 Power Operated Tailgate - close only button-knappen på bakluckan i minst 3 sekunder.
Två signaler ljuder och den lagrade positionen är därmed raderad. Bakluckan kommer hädanefter att öppnas till sitt maxläge.

OBS

• Om systemet arbetat kontinuerligt för länge, stängs det av för att undvika överbelastning. Det kan användas igen efter ca 2 minuter.