Styra och byta media

Uppspelning av media kan styras med röststyrning, rattknappsatsen eller centerdisplayen.
P5–1507–Voice control symbol

Mediaspelaren kan hanteras med röststyrning, knappsatsen i ratten eller centerdisplayen.

P5-1717-Media player

Volym – vrid ratten under centerdisplayen eller tryck på P5-1617-Right steering wheel switch-UpP5-1617-Right steering wheel switch-Down på rattens högra knappsats för att höja eller sänka ljudnivån.

Spela/pausa – tryck på bilden som tillhör låten som spelas, den fysiska knappen under centerdisplayen eller P5–1507–Symbol-OK button på rattens högra knappsats.

Byta spår/låt – tryck på önskat spår i centerdisplayen, tryck på P5-1717-Rewind symbol eller P5-1717-Fast forward symbol under centerdisplayen eller på rattens högra knappsats.

Spola/flytta i tid – tryck på tidsaxeln i centerdisplayen och dra i sidled, alternativt tryck och håll in P5-1717-Rewind symbol eller P5-1717-Fast forward symbol under centerdisplayen eller på rattens högra knappsats.

Byta media – välj från tidigare källor i appen, i appvyn tryck på önskad app eller välj med rattens högra knappsats via appmenyn P5–1507–Symbol-App menu button.

P5-1717-Mediaplayer-Library button

Bibliotek – tryck på knappen för att spela från biblioteket.

P5-1717-Mediaplayer-Shuffle button

Shuffle – tryck på knappen för att blanda uppspelningsordningen.

P5-1717-Mediaplayer-Similar button

Likadan – tryck på knappen för att med hjälp av Gracenote söka efter liknande musik på USB-enhet och skapa en spellista utifrån det. Spellistan kan maximalt innehålla 50 låtar.

P5-1717-Mediaplayer-Switch button

Byt enhet – tryck på knappen för att skifta mellan USB-enheter då flera är anslutna.