Volvo offentliga laddningstjänst (VPCS)

Volvo offentliga laddningstjänst (VPCS) erbjuder en förenklad laddningsupplevelse för användare med helelektriska bilar genom månatliga betalningar och fjärrstyrd start och stopp av laddning via Volvo Cars-app1. Denna funktion erbjuds i samarbete med Digital Charging Solutions (DCS), ett av Europas största laddningsnätverk.

Registrera ditt laddningskonto i Volvo Cars-appen.

Hitta laddstationer på bilens centerdisplay eller i Volvo Cars-appen.

Läs mer om de olika typerna av laddning för bilen och hur du initierar dem.

Hantera betalningar och håll koll på kvitton och laddningshistorik från Volvo Cars-appen.

Om du har några frågor eller behöver hjälp med VPCS, besök support.volvocar-public-charging.com/hc.

Tillämpliga modeller

C40, årsmodell 2022 och senare

XC40 Recharge Pure Electric, årsmodell 2021 och senare

1. 1 Funktionaliteten kan variera mellan olika marknader.