Registrera ett konto för offentlig laddning

Registrera ett laddningskonto i Volvo Cars-appen1 för att enkelt hitta laddstationer anslutna till Volvo offentliga laddningstjänst (VPCS) och för att betala för dina laddningssessioner.

Volvo Cars-appen behöver parkopplas med bilen innan laddningskontot kan registreras.

Markera fliken Px-2037-VOC app icon Map i Volvo Cars-appen.
Tryck på Komma igång-knappen och följ instruktionerna.

Under registreringen väljer du den prislista som passar dina behov och du kan även beställa ett laddningskort. För närvarande går det endast att ha ett kort kopplat till kontot.

OBS

Du kan få tillgång till VPCS-laddstationer innan ditt laddkort har anlänt. Många stationer accepterar fjärrstart och fjärrstopp via Volvo Cars-appen. Det innebär att du kopplar in laddaren och sedan startar och stoppar sessionen från appen. Använd filterfunktionen för laddningsmetod för att hitta dessa stationer.

Aktivera laddningskortet

När du får ditt laddningskort måste du aktivera det.
Markera fliken Px-2037-VOC app icon Map i Volvo Cars-appen.
Välj Aktivera kort och följ instruktionerna.

Tillämpliga modeller

C40, årsmodell 2022 och senare

XC40 Recharge Pure Electric, årsmodell 2021 och senare

1. 1 Funktionaliteten kan variera mellan olika marknader.