Fjernstart af varmer med Volvo On Call*-app

Hvis din bil er udstyret med parkeringsvarmer*, kan du via Volvo On Call-appen fjernstarte varmeren, så din bil er varm på et valgt tidspunkt.1

Ved fjernstart af varmer anvendes bilens parkeringsvarmer til at opvarme bilen. Du kan enten vælge at angive, på hvilket tidspunkt du vil køre, så startes varmeren automatisk afhængigt af udetemperaturen ved bilen, eller du kan vælge at starte varmeren direkte. Hvis varmeren ikke må at starte (fx ved lavt brændstofniveau), vises det i Volvo On Call-appen.

Forudsætninger for fjernstart af varmer

Varmeren starter kun under følgende forudsætninger:

• Udetemperaturen ved bilen er under 15 °C.
  • Bilen har tilstrækkeligt med brændstof.
  • Bilen har tilstrækkeligt batteriniveau.
  • Bilen har mobildækning (dvs., at den kan modtage varmerens startkommando).

Direkte start og direkte stop af varmer

Gå til fanen Start.
Vælg Parkeringsvarmer.
Herfra kan du vælge at starte og stoppe varmeren.

Ved direkte start kører varmeren i ca. 50 minutter, eller indtil den bliver slukket.

Programmer software

Du kan forprogrammere varmeren til at starte på otte givne tidspunkter:

Gå til fanen Start.
Vælg Parkeringsvarmer.
Indstil Timer til de tidspunkter, du ønsker bilen opvarmet.
Baseret på udetemperaturen vil bilen beregne, hvornår varmeren skal slås til for at bilen skal være varm på et valgt tidspunkt.

Med direkte start/direkte stop af varmer kan en igangværende forprogrammeret start afbrydes.

1. * Ekstraudstyr/tilbehør.
  2. 1 Gælder visse markeder.