Tastatur på midterdisplay

Med midterdisplayets tastatur er det muligt at skrive med taster på skærmen eller ved at "tegne" tegn såsom bogstaver, tal eller ord på skærmen i hånden.

Med tastaturet kan der indtastes ord eller tegn for f.eks. at skrive sms'er fra bilen, indtaste adgangskode eller søge efter artikler i den digitale instruktionsvejledning.

Tastaturet vises kun, når det er muligt at skrive på skærmen.

iCup-2037-Keyboard down symbol

Tryk på denne knap for at skjule tastaturet. Hvis det ikke er muligt, vises knappen ikke.

iCup-2037-Keyboard symbol

Tryk på denne knap for at anvende almindelig indtastning af tegn.

iCup-2037-Keypad handwriting

Tryk på denne knap for at tegne tegn i hånden.

Bekræft indtastningen ved at trykke på bekræftelsesknappen over tastaturet. Knappen kan se anderledes ud, afhængigt af konteksten.

Skrive ord eller tegn i hånden

Skriv et ord eller tegn i området for håndskrevne bogstaver.
Der vises forslag til ord eller tegn. Det, der passer bedst, vises øverst på listen.

Vigtigt

Brug ikke skarpe genstande mod skærmen, da den kan blive ridset.
Du kan vælge et andet ord eller tegn fra listen ved at trykke på det. Ellers skal du bare vente et øjeblik.
Derefter skrives ordet eller tegnet.

Bogstavs- eller tegnvarianter

Bogstavs- eller tegnvarianter, f.eks. é eller è, skrives ved at holde bogstavet eller tegnet inde. Der vises en rute med mulige varianter, og den ønskede variant vælges med et tryk. Hvis der ikke vælges en variant, anvendes det oprindelige bogstav eller tegn.