Internetkort1 – rullemenu

I rulleindstilling flyttes kortskærmen med midterkonsollens numeriske knapper.
P3/P4-1420-IMAP-menu-Scroll view over POI
Rulleindstilling med trådkors2.

Aktivere rulleindstilling i normal kortindstilling

• Tryk på en af de numeriske knapper 0-9.

Rulle

• Tryk på en af de numeriske taster 1-2-3-4-6-7-8-9. I margenerne vises en retningspil kombineret med det nummer, der skal bruges til at flytte kortet i den ønskede retning.

Zoome

• Drej TUNE-knappen.

Numerisk knap "5"

P3-1020-S60/V60 Symbol telefon 5

Når du trykker på tallet 5 i rulleindstilling, centreres kortet omkring bilens placering.

Komme ud af rulleindstilling

• Tryk på EXIT eller NAV.

Trådkorset

P3/P4-1420-IMAP-menu-Scroll view over POI-information

Med et tryk på OK vises en menu for det sted på kortet, som trådkorsets midte peger på:

• Indstil enkeltdestination – Sletter eventuelle tidligere mål i rejseplanen og begynder vejvisning på kortet.
  • IP-oplysninger – Viser navn og adresse på skærmen for det POI, der ligger nærmest trådkorset. For mere information om POI, se Internetkort1 – interessepunkter (POI) symboler.
  • Information – Viser eksisterende information om det markerede sted.
  • Gem – Giver mulighed for at gemme det markerede sted i hukommelsen.
  1. 1 Gælder visse markeder.
  2. 2 Vælg, om trådkorsets/markørens position skal vises med navn eller GPS-koordinater, se kortvalg.