Komme i gang med Volvo On Call*

Følgende kræves for at komme i gang med Volvo On Call.

Aktivering af Volvo On Call

Når bilen hentes, aktiverer forhandleren Volvo On Call-systemet, og ejeren får en automatisk genereret pinkode til Volvo On Call. Pinkoden bruges af sikkerhedsmæssige grunde for at identificere bilens ejer (eller en anden godkendt person såsom et familiemedlem) og fungerer som en bilnøgle.

Volvo On Call-abonnement

Bilen skal have et gyldigt Volvo On Call-abonnement.

Abonnementet startes i forbindelse med købet af bilen, når systemet aktiveres. Abonnement er tidsbegrænset, men kan forlænges, og gyldigheden er afhængig af markedet. Kontakt en Volvo-forhandler for at få hjælp.

Note

Automatisk kollisionsalarm og SOS-knappen fungerer selv uden abonnement.

Volvo-ID og tilslutning af Volvo On Call-app til bil

For at bruge Volvo On Call kræves et Volvo-ID. Efter at et Volvo ID er oprettet, skal Volvo On Call-appen tilsluttes bilen.

Køb af brugt bil med Volvo On Call

Ved køb af en brugt Volvo med Volvo On Call er det vigtigt at slette data fra den tidligere ejer og tilføje dine egne oplysninger, for at tjenesten skal fungere. Besøg en Volvo-forhandler for at få hjælp.