Akut hjælp med Volvo On Call*

Tryk på SOS-knappen for at kontakte Volvo On Call-servicecenter eller nærmeste alarmcentral i en nødsituation.

Volvo On Call Servicecenter1

For at tilkalde hjælp ved sygdom, trusler udefra mod bilen eller passagererne kan Volvo On Call-servicecenter alarmeres manuelt ved at SOS-knappen trykkes ind i mindst 2 sekunder. Volvo On Call-servicecenter modtager meddelelse, får information om bilens position og forsøger at etablere mundtlig kontakt med føreren for at komme frem til behovet for hjælp.

Hvis der ikke kan etableres mundtlig kontakt, kontakter Volvo On Call-servicecenter de nødvendige hjælpeinstanser (politi, ambulance, bugsering osv.), som bistår med afhjælpning.

Nærmeste alarmcentral2

For at tilkalde hjælp ved sygdom, trusler udefra mod bilen eller passagererne kan nærmeste alarmcentral alarmeres manuelt ved, at SOS-knappen trykkes ind i mindst 2 sekunder. Via mundtlig kontakt bestemmes behovet for hjælp (politi, ambulance, bugsering osv.), og hjælpeindsatser bliver sendt til bilen.

Alarmnummer

Når kollisionsalarmen aktiveres, forsøger systemet at etablere kontakt med landets Volvo On Call-servicecenter. Hvis dette ikke er muligt, går opkaldet direkte til det udpegede alarmnummer for det område, hvor bilen befinder sig.

Note

SOS-knappen må kun anvendes i tilfælde af uheld, sygdom eller eksterne trusler mod bilen og dens passagerer. SOS-funktionen er udelukkende beregnet til nødsituationer.

Volvo On Call-appen og ON CALL-knappen kan bruges til alle andre tjenester3, herunder vejhjælp.

1. * Ekstraudstyr/tilbehør.
  2. 1 Gælder Volvo On Call-markeder af type A.
  3. 2 Gælder Volvo On Call-markeder af type B.
  4. 3 Tjenesterne varierer fra marked til marked.