Automatisk regulering

Automatisk regulering er kun mulig i et elektronisk klimaanlæg (ECC).
P4-1220-Y55X-ECC Button auto

Autofunktionen regulerer automatisk temperatur, aircondition, blæserhastighed, recirkulation og luftfordeling.

Ved valg af en eller flere manuelle funktioner styres de øvrige funktioner fortsat automatisk. Med et tryk på AUTO slås alle manuelle indstillinger fra. Skærmen viser AUTO KLIMA.

I automatisk indstilling kan blæserhastigheden indstilles i menusystemet MY CAR. For en beskrivelse af menusystemet, se MY CAR.