Fjernbetjening/PCC - udskiftning af batteri

Batteriet1 i fjernbetjeningen skal muligvis udskiftes.

Batteriet til fjernbetjeningen skal udskiftes, hvis:

• informationssymbolet tændes, og displayet på kombiinstrumentet viser Bilnøglebatteri svagt Se instr.bog

og/eller

• hvis låsen gentagne gange ikke reagerer på signaler fra fjernbetjeningen inden for 20 meter fra bilen.
p3007 Nycke batteribyte 1
p3007 Nyckel batteribyte 2
P3-720 Batteribyte på fjärrnyckel 3/3

Åbning

Ikon grå fyrkant 1

Ikon röd pil 1 Træk den fjederbelastede spærre til siden.

Ikon röd pil 2 Træk samtidigt nøglebladet lige bagud.
Ikon grå fyrkant 2

Ikon röd pil 3 Før en 3 mm skruetrækker ind i hullet bag ved den fjederbelastede spærre og lirk forsigtigt fjernbetjeningen op.

Note

Vend fjernbetjeningen med knapperne opad for at forhindre batterierne i at falde ud, når den åbnes.

Vigtigt

Undgå at berøre nye batterier og deres kontaktflader med fingrene, da det kan forringe deres funktion.

Batteriudskiftning

Note

Volvo anbefaler, at batterier der skal anvendes i fjernbetjening/PCC, opfylder UN Manual of Test and Criteria, Part III, sub-section 38.3. Batterier, der er monteret på fabrikken eller udskiftet af et autoriseret Volvo-værksted, opfylder ovennævnte kriterium.
Ikon grå fyrkant 3

Undersøg nøje, hvordan batteriet/batterierne er placeret på dækslets inderside med hensyn til deres (+)- og ()-side.

Fjernbetjening med et batteri

1. Frigør forsigtigt batteriet.
  2. Isæt et nyt med (+)-siden nedad.

Fjernbetjening med PCC* med to batterier

1. Frigør forsigtigt batterierne.
  2. Isæt først et nyt med (+)-siden opad.
  3. Læg det hvide plasticstykke imellem, og isæt til sidst yderligere et nyt batteri med (+)-siden nedad.

Batteritype

Brug batterier med betegnelsen CR2430, 3 V.

Samling

Tryk fjernbetjeningen sammen.
Hold fjernbetjeningen med sporet opad, og lad nøglebladet glide ned i sporet.
Tryk let på nøglebladet. Når nøglebladet fastlåses, høres et klik.

Vigtigt

Sørg for, at brugte batterier håndteres på en måde, som skåner miljøet.
  1. 1 Fjernbetjening med PCC har to batterier.
  2. * Ekstraudstyr/tilbehør.