Lyd og medier - betjene systemet

Lyd- og mediesystemet betjenes fra midterkonsollen, med ratknapper, stemmestyring eller fjernbetjening*. Informationen præsenteres på skærmen på midterkonsollens overdel.
P3P4-1817-Infotainment handling (Melco)
  1. Ikon röd cirkel 1 Gå/spole/søge Med et kort tryk skifter man blandt diskspor, forudindstillede radiostationer1 eller kapitler2. Med et langt tryk hurtigspoler man diskspor eller søger efter den næste tilgængelige radiostation.
  2. Ikon röd cirkel 2 SOUND – tryk for at få adgang til lydindstillinger (bas, diskant osv.). For mere information, se generelle lydindstillinger.
  3. Ikon röd cirkel 3VOL - hæv eller sænk lydniveauet.
  4. Ikon röd cirkel 4P3-1020-S60/V60 On-/Off symbol InfotainmentON/OFF/MUTEkort tryk starter anlægget, og langt tryk (indtil skærmen slukkes) lukker af. Bemærk, at Sensus-systemet (inkl. navigation*- og telefonfunktioner) starter/slås fra samtidigt. Tryk kort for at slå lyden fra (MUTE) eller få lyden igen, hvis den har været slået fra.
  5. Ikon röd cirkel 5 Åbning til indsætning og udkast af disk.
  6. Ikon röd cirkel 6Hovedkilder – tryk for at vælge hovedkilde (fx RADIO, MEDIA). Den senest aktive kilde vises (f.eks. FM for radio). Hvis man er i en kilde og trykker på hovedkildeknappen, vises en genvejsmenu.
  7. Ikon röd cirkel 714w46–P3/P4–Eject button symbol – udkast af disk. En disk standser i udkastet stilling i ca. 12 sekunder, derefter indsættes den af sikkerhedshensyn igen i afspilleren.
  8. Ikon röd cirkel 8 OK/MENU - tryk på fingerhjulet i rattet eller knappen i midterkonsollen for at acceptere valg i menuer. Hvis man står i normal visning og trykker på OK/MENU, vises en menu for den valgte kilde (f.eks. RADIO eller MEDIA). Der vises en pil til højre i skærmen, når der er underliggende menuer.
  9. Ikon röd cirkel 9TUNE - drej fingerhjulet i rattet eller knappen på midterkonsollen for at skifte blandt diskspor/mapper, radio- og tv-stationer*, telefonkontakter, eller flytte mellem valgmulighederne på skærmen.
  10. Ikon röd cirkel 10EXIT - kort tryk fører opad i menusystemet, afbryder den aktuelle funktion, afbryder/afviser telefonopkald eller sletter indtastede tegn. Et langt tryk fører til normal visning, eller hvis man er i normal visning, til det højeste menuniveau (hovedkildemenuen), hvilket er de samme som hovedkildeknapperne på midterkonsollen (6).
  11. Ikon röd cirkel 11INFO - Hvis der er mere information tilgængelig, end hvad der kan vises på skærmen, skal du trykke på INFO-knappen for at se den resterende information.
  12. Ikon röd cirkel 12 Forvalgsknapper – indtastning af tal og bogstaver.
  13. Ikon röd cirkel 13FAV - i visse kilder er det muligt at forbinde en funktion til FAV-knappen. En forbundet funktion aktiveres derefter enkelt med et tryk på FAV-knappen, se Favoritter.
  14. Ikon röd cirkel 14 Stemmestyring – tryk for at aktivere stemmestyring.

Menuhåndtering

P3-1346-x60-Menu handling_Flow chart
Eksemplet viser navigation til forskellige funktioner, når medier afspilles fra bilens harddisk.
  1. Ikon röd cirkel 1 Hovedkildeknap – tryk for at skifte hovedkilde eller vise genvejsmenu for den aktive kilde.
  2. Ikon röd cirkel 2Normal visning – i normal indstilling for kilden.
  3. Ikon röd cirkel 3Genvejsmenu – viser almindeligt anvendte menuvalg.
  4. Ikon röd cirkel 4 Hurtigmenu – hurtig indstilling når TUNE drejes, fx ved skift af spor, radiostation osv.
  5. Ikon röd cirkel 5Kildemenu – funktioner og indstillinger for den aktive kilde.
  6. Ikon röd cirkel 6Kildevalgmenu3 – viser kilder, det er muligt at vælge imellem.
  7. Ikon röd cirkel 7 Hovedkildemenu – viser hovedkilder, som også kan vælges med hovedkildeknapperne (1).

Udseendet afhænger af kilden, udstyret i bilen, indstillinger osv.

Vælg hovedkilde ved at trykke på en hovedkildeknap (1) (f.eks. RADIO, MEDIA). For at navigere i kildens menuer skal du bruge knapperne TUNE, OK/MENU, EXIT eller hovedkildeknappen (1).

Hvis teksten på en menulinje er lysegrå, er det ikke muligt at vælge dette punkt. Det kan skyldes, at funktionen ikke findes i bilen, at kilden ikke er aktiv eller tilsluttet, eller ikke indeholder noget.

For tilgængelige funktioner, se Lyd og medier - menuoversigt.

1. * Ekstraudstyr/tilbehør.
  2. 1 Gælder ikke DAB (Digital Audio Broadcasting).
  3. 2 Gælder kun DVD'er.
  4. 3 Findes kun i de hovedkilder, der har flere kilder.