Lås og oplås bil med Volvo On Call*-appen

I Volvo On Call-appen kan du se aktuel låsestatus, og du kan både låse din bil og låse den op på afstand.

Låse

Gå til fanen Start.
Vælg Døre og låse.
Bilens aktuelle låsestatus vises.
Vælg Lås.
Bilens døre låses.

Når du låser bilen, aktiveres tyverialarmen. Bemærk, at det af sikkerhedsmæssige årsager stadig vil være muligt at åbne bilen indefra.

Låse op

Gå til fanen Start.
Vælg Døre og låse.
Bilens aktuelle låsestatus vises.
Vælg Lås op.
Identificér dig ved hjælp af din telefons oplåsningsmetode, f.eks. PIN-kode, adgangskode, mønster, TouchID eller FaceID.
Efter kvittering i Volvo On Call-appen låses bilen op med et let tryk på den gummibelagte trykplade på undersiden af bagagerumsklappens håndtag.
Nu kan bilens døre åbnes.

Låsestatus

Bilens låsestatus vises både på appens startside og i menupunktet Døre og låse. Hvis der vises en forkert låsestatus, skal du gå til Døre og låse og vente 15-20 sekunder.

Besked

Du kan få meddelelser i din mobil om bl.a. låsestatus på bilen.