Lyd og medier - menubetjening

Lyd- og mediesystemet betjenes fra midterkonsollen og delvis fra knapperne på rattet, med stemmestyring eller fjernbetjening*. Informationen præsenteres på skærmen på midterkonsollens overdel.
P3-1346-x60-Menu handling_Flow chart
Eksemplet viser navigation til forskellige funktioner, når medier afspilles fra bilens harddisk.
  1. Ikon röd cirkel 1 Hovedkildeknap - tryk for at skifte hovedkilde eller vise genvejsmenu for den aktive kilde.
  2. Ikon röd cirkel 2Normal visning - normal indstilling for kilden.
  3. Ikon röd cirkel 3Genvejsmenu - viser almindeligt anvendte menupunkter.
  4. Ikon röd cirkel 4 Hurtigmenu - hurtig indstilling når TUNE drejes, f.eks. ved skift af spor, radiostation osv.
  5. Ikon röd cirkel 5Kildemenu - funktioner og indstillinger for den aktive kilde.
  6. Ikon röd cirkel 6Kildevalgmenu1 - viser kilder, det er muligt at vælge imellem.
  7. Ikon röd cirkel 7 Hovedkildemenu - viser hovedkilder, som også kan vælges med hovedkildeknapperne (1).

Udseendet afhænger af kilden, udstyret i bilen, indstillinger osv.

Vælg hovedkilde ved at trykke på en hovedkildeknap (1) (f.eks. RADIO, MEDIA). For at navigere i kildens menuer skal du bruge knapperne TUNE, OK/MENU, EXIT eller hovedkildeknappen (1).

Hvis teksten på en menulinje er lysegrå, er det ikke muligt at vælge dette punkt. Det kan skyldes, at funktionen ikke findes i bilen, at kilden ikke er aktiv eller tilsluttet, eller ikke indeholder noget.

For tilgængelige funktioner, se Lyd og medier - menuoversigt.

1. * Ekstraudstyr/tilbehør.
  2. 1 Findes kun i de hovedkilder, der har flere kilder.