MY CAR

MY CAR er en menukilde, der håndterer mange af bilens funktioner, f.eks. City Safety, lås og alarm, automatisk blæserhastighed, indstilling af uret osv.

Nogle funktioner er standard, andre er valgfri - udbuddet varierer også afhængigt af markedet.

Betjening

Navigering i menuerne sker med knapper på midterkonsollen eller med rattets højre tastatur.

P3-1346-MCA MyCar handling
  1. Ikon röd cirkel 1MY CAR - åbner menusystemet MY CAR.
  2. Ikon röd cirkel 2OK/MENU - tryk på knappen på midterkonsollen eller fingerhjulet på rattet for at vælge/afkrydse det fremhævede menupunkt eller gemme den valgte funktion i hukommelsen.
  3. Ikon röd cirkel 3TUNE - drej knappen på midterkonsollen eller fingerhjulet på rattet for at gå op/ned blandt menupunkter.
  4. Ikon röd cirkel 4EXIT

EXIT-funktioner

Afhængigt af, i hvilken funktion markøren befinder sig ved tryk på EXIT, og på hvilket menuniveau, kan en af følgende situationer opstå:

• telefonopkald afvises
  • den aktuelle funktion afbrydes
  • indtastede tegn slettes
  • seneste valg fortrydes
  • fører opad i menusystemet.

Også korte henholdsvis lange tryk kan give varierende resultater.

Et langt tryk fører til det højeste niveau i menuen (hovedkildevisningen), hvorfra alle bilens funktioner/menukilder kan nås.