Medieafspiller

Medieafspilleren kan afspille lyd og film fra CD-/DVD'er og eksternt tilsluttede lydkilder via AUX-/USB-indgang eller streame lydfiler trådløst fra eksterne enheder via Bluetooth®. Nogle medieafspillere kan vise tv* og har mulighed for at kommunikere med mobiltelefon via Bluetooth®.

Det er muligt at kopiere musik fra disk/USB1 til bilens harddisk.

Ved internetforbundet bil er det muligt at lytte til internetradio, lydbøger og bruge musiktjenester, se .

P3-1246-DOM-Mediaspelaren
Knapper for medieafspilleren.

For grundlæggende afspilning og navigation, læs om hvordan systemet betjenes og menubetjening.

Det er muligt at forbinde visse funktioner til FAV-knappen. En forbundet funktion aktiveres derefter enkelt med et tryk på FAV-knappen, se Favoritter.

Gracenote MusicID®

Gracenote MusicID® er branchens standard for musikgenkendelse. Teknologien anvendes til at identificere og levere omslag og musikinformation til cd'er, digitale musikfiler på lagermedier og musiktjenester på internettet.

1. * Ekstraudstyr/tilbehør.
  2. 1 Afhængigt af markedet.