Indstilling af equalizer

Indstil equalizer og tilpas lydniveauet separat for forskellige radiofrekvensbånd eller tv.
Tryk på SOUND for at komme til menuen for lydindstillinger. Drej TUNE for at gå til Equalizer, og tryk på OK/MENU.
Vælg frekvensbåndet ved at dreje TUNE, og bekræft med OK/MENU.
Juster lydindstillingen ved at dreje TUNE, og bekræft med OK/MENU, eller fortryd indstillingen med EXIT. Fortsæt på samme måde med de andre frekvensbånd, der skal ændres.
Når lydindstillingen er klar, skal du trykke på EXIT for at bekræfte, og gå tilbage til normal visning.